Durable Summer Designs

13 juli 2017

De zomer is begonnen met Durable Summer Designs. In dit zomerse patronenboekje van Durable vindt u drie combinaties van een omslagdoek met bijpassende tas.
Twee van deze ontwerpen waren reeds te zien in de Simply Haken en Simply Breien en zijn enthousiast ontvangen. In het boekje vindt u drie verschillende combinaties met drie verschillende technieken. De Cosy Candy is een omslagdoek en bijpassende tas om te breien. Stripes is Tunisch haakpatroon voor een kleurrijke omslagdoek met matching tas en Beach is een toffe gehaakte combinatie van een beachbag met een zomersjaal.

Daarbij staan er in het boekje per combinatie nog twee mogelijke kleurencombinaties extra om de combinatiemogelijkheden van de verschillende kleuren en garens te benadrukken. U kunt het boekje verkopen of cadeau te doen aan uw klant bij aankoop van het benodigde garen voor een van de combinaties.

Klik hieronder op de garens om deze te bekijken in de webwinkel. In het boekje is gebruik gemaakt van de volgende Durable garens:

Durable Cosy. artikelnr. 010.65

Durable Cosy fine. artikelnr. 010.67

Durable Glam. artikelnr. 010.66

Bij aankoop van 10 of meer pakken Durable Cosy, Cosy fine of Glam ontvangt u 10 van deze boekjes gratis bij het garen. U bestelt deze in de webwinkel, en u kunt zelf een combinatiepakket samenstellen van Cosy, Cosy fine en Glam. De boekjes worden bij de bestelling voor u toegevoegd. Deze actie loopt tot 25 augustus en geldt eenmalig per order.

Dit patronenboekje is uiteraard ook los te bestellen, u komt via onderstaande bestelknop direct in de webwinkel terecht waar u dit boekje kunt bestellen.Naar het overzicht