Schachenmayr Mix&Knit Crochet Along

07 september 2017

Waarom alleen breien als je dat ook samen kunt doen? Op 7 oktober 2017 start de eerste Schachenmayr Mix&Knit Along met ontwerpster Tanja Steinbach.

Het project is een fantastisch vest dat ontworpen kan worden naar eigen inspiratie en voorkeuren. Dankzij het mix&knit palet van verschillende garens en kleuren kan er gecombineerd en gevarieerd worden naar eigen wens. De werkbeschrijvingen en patronen zullen beschikbaar zijn in het Engels, Duits, Frans en natuurlijk Nederlands.

Houd de Schachenmayr.com website in de gaten voor nieuws rondom deze Mix&Knit.

Handwerk is niet alleen ontspannend, maar betekent ook individualiteit en creativiteit. Je kunt materialen, kleuren en patronen combineren voor kleding, accessoires en woondecoratie om zo je eigen designer stukken te creeëren.

Het nieuwe Mix&Knit concept van Schachenmayr maakt het combineren nog eenvoudiger, omdat alle garens uit de mix&knit collectie dezelfde stekenverhouding hebben en daardoor perfect gecombineerd kunnen worden met elkaar. Daarbij is er een er een breed scala aan kleuren waarmee ieder zijn persoonlijke touch kan toevoegen een project.

 

Via de onderstaande bestelknop vindt u alle Mix&Knit garens in een overzicht in onze webwinkel.Naar het overzicht