Najaarsvakbeurs KreavaK in Houten

08 september 2017

Op zondag 10 en maandag 11 september 2017 kunt u op beide dagen terecht van 10.00 tot 17.00 uur in de Expo Houten voor de najaarsvakbeurs KreavaK

G Brouwer & Zn op vakbeurs Kreavak

Op de G Brouwer & Zn stand bent u van harte welkom om u te laten informeren en inspireren. U vindt een overzicht van de nieuwste items van onze courante A-merken in fournituren, wol, modeaccessoires en handwerkartikelen. We tonen u het prachtige Lilian stoffenconcept, inspiratie in de vorm van het blog CraftKitchen, Dendennis die zijn nieuwe boek en concept presenteert, en onze koordcollectie voor macramé met Stefanie van Wendel de Joode, waarmee op het make & take plein een workshop te volgen is. 

Van Schachenmayr, Regia en Rowan presenteren wij de huidige en nieuwe voorjaarscollecties, samengesteld op basis van de laatste trends. We kunnen u een flink aantal nieuwe garens tonen en de bestaande kwaliteiten zullen daarnaast in veel nieuwe kleuren te verkrijgen zijn.

Daarnaast informeren wij u graag over de mogelijkheden voor winkelpromotie, zowel digitaal als offline, en ijzersterke aanbiedingen. Maak op onze stand kennis met de nieuwste trendy artikelen voor het komende najaar en de leuke concepten die uw verkoop enorm kunnen stimuleren.

Ontdek op de stand de verschillende garens van Durable en de nieuwe kleuren van Durable Coral, Cosy, Cosy fine en Colourful. Laat u op de stand informeren over een aantal nieuwe Durable garens als het prachtige Chunky, zachte Double four, Forest, Colourful Glam en Coral mini. Op de stand kunt u ook terecht voor informatie over workshop- en promotiemogelijkheden voor in uw winkel. We kijken er naar uit u te ontmoeten en vragen te beantwoorden.

Kaarten

Het is mogelijk om gratis twee kaarten te downloaden met uw BTW nummer. Voor deze kaarten gaat u naar deze website, waar u zich kunt aanmelden met uw gegevens en BTW nummer, waarna u de kaarten verkrijgt.

Let op dat u hierbij uw volledige BTW nummer gebruikt, met NL ervoor en B01 erachter. Gebruik alleen letters en cijfers in het nummer, en geen leestekens.

Als klant van G Brouwer & Zn kunt u ook kostenloos kaarten bij ons aanvragen voor deze beurs. Gebruik daarvoor ons contactformulier op de contact pagina. Vermeld daarbij uw klantnaam of nummer en hoeveel kaarten u wenst te ontvangen. We zullen de kaarten naar u toe sturen.

Informatie Expo Houten
De Expo Houten is een goed te bereiken evenmentenhal met voldoende gratis parkeerplaatsen en ligt centraal in Nederland, direct aan de A27. Klik hier voor de Expo Houten in Google Maps.

 


Naar het overzicht