DMC Mouline in 35 nieuwe kleuren

06 september 2017

Het kleurenpalet van het bekende DMC Mouliné borduurgaren is uitgebreid met 35 nieuwe kleuren waarmee dit garen voortaan in maar liefst 500 kleuren verkrijgbaar is!

De 35 nieuwe kleuren zijn een antwoord op de veranderende trends en daarmee de vraag naar specifieke kleuren. Het kleurenpalet moet breed, tijdloos maar ook van deze tijd blijven. De manier van borduren verandert ook, en DMC luistert naar de verzoeken van de fans die nu 500 kleuren tot hun beschikking hebben.

De nieuwe kleuren zijn verdeeld in de thema´s Industrial (neutrale tinten), Zen Garden, (groene, gele, en pastelroze, rode en blauw en blauw), Royal (diepblauwe en paarse tinten)

De 35 nieuwe kleuren zijn vanaf eind september verkrijgbaar in een speciale display en het garen in de nieuwe DMC verpakking.

Introductiepakket
DMC heeft ter introductie van de 35 nieuwe kleuren een prachtig pakket samengesteld met de volgende artikelen:

Bij aanschaf van:
1 doosje van elk van de 35 nieuwe kleuren mouline
4 gevulde metallic gouden blikken
3 patronen boeken voor kruissteek
3 patronen boeken voor traditioneel borduren
Ontvangt u extra:
1 Gratis display voor de 35 nieuwe kleuren
1 Gratis kleurenwaaier met kleurstalen
1 Gratis poster ter promotie van de 35 nieuwe kleuren
1 Gratis kleurkaart Mouline vernieuwd met de 35 nieuwe kleuren W100B
50 Gratis A5 'take one' folders met patroonDaarnaast zijn er ter introductie van de nieuwe kleuren prachtige geschenkverpakkingen en nieuwe patronenboekjes verkrijgbaar. U vindt alle artikelen rondom de nieuwe kleuren DMC 117 Mouliné in de webwinkel via onderstaande bestelknop.Naar het overzicht