Coaster Square deken haakpakket

20 oktober 2017

Janneke Assink, bekend van haar blog jipbyjan.nl heeft voor Durable een prachtige Coaster Square deken ontworpen in drie kleurcombinaties. Van deze drie combinaties zijn pakketten beschikbaar.

Een en hetzelfde patroon, drie totaal verschillende dekens. Het blijft leuk hoe je kunt variëren met hetzelfde patroon door verschillende kleuren te kiezen. Janneke heeft voor de haakpakketten twee kleurencombinaties gemaakt, de een met een roze basis, de ander met een taupe basis. Daarbinnen kleurde zij de onderzetters in 8 verschillende kleuren in. De derde deken werd helemaal in één kleur gehaakt. Het resultaat is prachtig!

Het pakket voor de ivoor versie is ook gemakkelijk te gebruiken als basis voor een eigen versie in combinatie met andere kleuren. Daarmee heeft de deken een Ivoor basis met de kleuraccenten naar eigen keuze. Janneke leg op haar blog uit hoe dat gemakkelijk zelf te combineren is.

De Pakketten in Roze en Taupe zijn eind november verkrijgbaar.  De Ivoor pakketten zijn per direct te bestellen.Naar het overzicht