Dendennis Little Woodland Adventures haakpakketten

03 november 2017

Dendennis, bekend van vele leuke en originele amigurumiboeken,  zoals Prettig gestoorde Amigurumi’sDendennis zoekt zijn knuffel en Haken met Dendennis - Geluk & vriendjes, heeft een eigen baby accessoire lijn ontworpen.

De Little Woodland Adventures is een baby lijn gemaakt met leuke illustraties en eenvoudige pixel ontwerpen van bosdiertjes. Er wordt met maar 4 kleuren gewerkt, waardoor er een heel mooi geheel ontstaat. Met de Little Woodland Adventures, die steeds verder zal uitbreiden, kan je je eigen babykamer gaan inrichten.

Er zijn op dit moment 4 prachtige pakketten verkrijgbaar van Dendennis, bestaande uit een heerlijk zachte deken van ca. 100 x 130 cm, een feestelijke slinger, handige mandjes voor op de commode en uiteraard kunnen de amigurumi's niet ontbreken. In het amigurumipakket zit voldoende garen voor alle vier de vrolijke Woodland Adventures amigurumi's. 

Alle pakketten worden geleverd in een handige doos, gevuld met het Durable garen en de werkbeschrijvingen in de stijl verschilllende Little Woodland Adventures ontwerpen. 



Naar het overzicht