Mez info 5 2017

18 november 2017

In deze editie van MEZ Info kunt u zich verheugen op kleurig gemengde productideeën, waar u helemaal van ondersteboven
zult zijn.

Brei moderne keukenhulpjes van hoogwaardig katoen garen en verleen uw keuken op deze manier een modieus accent met  Cotton Clean.

In samenwerking met Anke Müller van Cherry Picking werken wij voor komende lente aan ons nieuwe Schachenmayr magazine Kids Moments voor de kids. De klassieke kinder-designs van  Schachenmayr krijgen dankzij liefdevolle details een bijzondere look.

Een bijzonder highlight van deze editie van de MEZ Info is het KINDA MAGIC SOCK YARN van REGIA en Wool And The Gang. Dit garen ontplooit zijn magie al tijdens het breien en zorgt voor een heel nieuwe uitdaging voor sokken-professionals. Het PAIRFECT Kids Color van ARNE & CARLOS zorgt nu ook voor een  grote look voor kleine kindervoeten. Door de combinatie van ons Anchor borduurgaren en geborduurde details van ARNE & CARLOS krijgt uw favoriete kledingstuk een persoonlijke, nieuwe look.

Met deze editie wensen wij u nu al een creatieve en bezonnen adventstijd en veel plezier bij het ontdekken van onze MEZ Info ogenblikken op de volgende pagina’s.

Kijk voor deze en nog nog meer nieuwtjes in de MEZ Info 5 via onderstaande link, of bekijk de artikelen in onze webwinkel. 

Alle artikelen en garens uit deze nieuwsbrief zijn terug te vinden in onze webwinkel.
klik hieronder op 'Bestellen' voor een overzicht van deze artikelen.

 Naar het overzicht