Kinda Magic Sock Yarn - Regia en Wool And The Gang

04 december 2017

Het KINDA MAGIC SOCK YARN is een samenwerking van REGIA met Wool And The Gang. Dit garen ontplooit zijn magie al tijdens het breien en zorgt voor een heel nieuwe uitdaging voor sokken-professionals.

KINDA MAGIC SOCK YARN is een harde noot om te kraken maar met het effect ontstaat direct tijdens het breien. Op deze manier kan je jezelf concentreren om de ultieme breister te worden. Maak iets unieks voor jezelf en zet je creatie daarna online met #KINDAMAGICSOCKYARN

BELANGRIJK: om het gewenste effect te verkrijgen is voor dit garen een opzet van 60 steken nodig.

Het Kinda Magic garen is verkrijgbaar als assortiment met 5 kleuren à 12 bollen. Bij het assortiment ontvangt u gratis een A2 poster en een kleurenwaaier.
Daarbij is er een toonbankdisplay en pakket met 20 flyers verkrijgbaar om de per stuk verpakte bollen gemakkelijk in te tonen. Deze bollen zijn daarnaast ook los per kleur verkrijgbaar onder artikelnummer 035.9801170

Klik hier om het Regia Kinda Magic assortiment te bekijken in de webwinkel. art.nr. 035.989117000001

Samenstelling: 75% scheerwol, 25% polyamide
Gewicht per bol: 80 gram (1 bol is 1 paar sokken in maat 36-41)
Looplengte per bol: 320 meter
Advies naalddikte: 2,0 - 3,0 mm
Adviesverkoopprijs van deze bol is € 9,95

Het Kinda Magic Sok Yarn van Regia en Wool And The Gang is een van de nieuwe garens uit de Mez info 05 nieuwsbrief. Bent u benieuwd naar de andere artikelen uit deze nieuwsbrief? U ontvangt deze bij uw bestelling of bekijk deze online op onze website.

 Naar het overzicht