Crochet ALong 2018 - Nostalgia!

06 december 2017

Met de Double Trouble CAL en de Cosy Woondekens CAL hebben Jolanda en Naomi het afgelopen jaar enorm succesvolle Crochet Alongs georganiseerd. De afgelopen periode is er hard gewerkt aan een nieuwe CAL voor 2018: Nostalgia!

De Nostalgia wordt in een filethaaktechniek gehaakt. Open en dichte hokjes die samen een patroon vormen. Deze nostalgische deken bestaat uit banen die door middel van tussenbanen aan elkaar worden gehaakt. Er wordt elke week een nieuw deel gegeven.
De Nostalgia 2018 is in een witte en een ecru variant gehaakt met Durable breikatoen no.8.

Wanneer?
Vanaf eind januari, 30 weken lang, waarna er een prachtige sprei als eindresultaat op uw bank/bed ligt. Natuurlijk zijn de beschrijvingen voorzien van duidelijk geschreven teksten en haakdiagrammen. Via de Facebookgroep 'Haakplein' is de Nostalgia Crochet Along 2018 te volgen.

Er zijn voor deze CAL pakketten beschikbaar, in de twee kleurkeuzes wit en ecru van Durable Breikatoen. Deze pakketten worden aangeboden in een doos, inclusief leren Nostalgia 2018 label en een digitale toerenteller welke handig is bij het haken van de Nostalgia. 

De pakketten zijn op het moment volledig uitverkocht. Nieuwe levering wordt eerste week april verwacht.

 

Pakketten, garens en materialen
De pakketten en gebruikte materialen als de Clover Amour haaknaald dikte 2,0 mm en 2,5 mm zijn te vinden in onze webwinkel.

Gebruik van afbeeldingen
Onderstaande download bevat afbeeldingen van de Nostalgia CAL2018 en de gebruikte garens. Let op dat deze afbeeldingen alleen gebruikt mogen worden in combinatie met de Durable CAL pakketten of in combinatie met Durable garens. Naar het overzicht