Pick & Pom - de pomponmaker van Schachenmayr en Cherry Picking

08 februari 2018

Pompons en kwastjes liggen in de trend van 2018. Als home decoratie element, aan kleding of aan tassen. Ze zijn een essentieel onderdeel van de boho-style en nu zijn ze ontdekt voor de creatieve DIY-wereld. Het motto is; hoe kleurrijker, hoe beter. Ze zijn gemakkelijk te maken met de Pick&Pom en Tasselinchen van Schachenmayr.

Deze twee handige hulpmiddelen zijn door Cherry Picking bedacht en ontwikkeld. Op Instagram staat veel inspiratie en instructies, en wordt u als verkooppunt ondersteund. Daarbij zijn er handige mediapakketten beschikbaar voor uw onlineshop, die u hieronder kunt downloaden. 

Gratis handleidingen zijn online en als flyers verkrijgbaar. Deze vindt u in onze webwinkel, waar u ook een display vindt welke u gratis ontvangt bij afname van 12 Pick&Pom en 16 Tasselinchen. Bij de display ontvangt u ook 150 gratis handleidingen (6 modellen à 25 stuks)

 

Ondersteuning op social media:
Wanneer u Pick&Pom en Tasselinchen in uw assortiment aanbiedt, wordt u op de Instagram van Pickandpom en Tasselinchen genoemd en gekoppeld.Naar het overzicht