Craft Dates - meet share create

30 januari 2018

Een Craft Date is een gezellige, inspirerende afspraak boordevol creativiteit om samen aan de slag te gaan.
In dit fraaie boek lees je alles over hoe je een leuke en gezellige Craft Date kunt organiseren, en doe je originele ideeën op voor projecten die tijdens de date gemaakt kunnen worden. Het boek bevat een variatie van sfeerideeën, zelfmaakprojecten met verschillende technieken, voorbeelden voor styling en handige adressen. Kortom: alles voor een geslaagde date!

In het boek Craft Dates zijn veel producten te vinden die in ons assortiment zitten. Voor een overzicht van de gebruikte artikelen kunt u terecht in onze webwinkel via deze link.

Auteurs: Petra Hoeksema, Lidy Nooij
Co-auteurs: Bregje Konings, Miriam Catshoek
Uitgever: Luitingh-Sijthoff
Softcover, 144 pagina's
ISBN: 9789024579877

Handwerk Beurs
Van 15 t/m 18 februari 2018 zijn de auteurs van Craft Dates aanwezig op de Handwerk Beurs, in de IJsselhallen in Zwolle. Het boek zal op dit evenement worden gelanceerd. Voor meer informatie: https://handwerkbeurs.nl/zwolle/

Over de auteurs:
Het auteursteam bestaat uit: Lidy Nooij, Miriam Catshoek, Petra Hoeksema en Bregje Konings, onder begeleiding van Eline Pellinkhof, die ook de vormgeving heeft gedaan. De vier dames zijn al jarenlang creatief actief, ieder met een eigen stijl. Ze organiseren al een aantal jaar met z’n vieren Craft Dates.



Naar het overzicht