Mez info 2 2018

09 maart 2018

Deze uitgave staat vol met leuke ideeën van MEZ.
Hoogtepunt is de presentatie van de nieuwe collectie REGIA PREMIUM. Vanwege de uitstekende kwaliteit en de speciale samenstelling van het materiaal, zijn de drie speciale PREMIUM garens uniek.

De schitterende gekleurde strepen geven de REGIA PAIRFECT Rainbow Color een bijzondere uitstraling. Met onze  REGIA en de leuke ontwerpen van Club Geluk kunt u prachtige kerstsokken breien.

Het populaire sponsgaren Cleany is terug in zeven nieuwe pasteltinten, die voor een voorjaarsgevoel zorgen bij het breien
en haken. Met ons zacht garen Velvet Home kunt u zachte accenten toevoegen, terwijl de prachtige kleuren van Colori voor kleurenpracht zorgen.

De trendy kwastjes zorgen snel voor een nieuwe look. Met onze Anchor garens en Tasselinchen voegt u eigen accenten toe aan uw lievelingsstukken en sieraden. Dankzij de liefdevolle ontwerpen zorgen uw kleine lievelingen voor een lach op het gezicht.

Mez Info 2 2018 - G Brouwer & Zn

 

Kijk voor deze en nog nog meer nieuwtjes in de MEZ Info 2 via onderstaande link, of bekijk de artikelen in onze webwinkel.  

Alle artikelen en garens uit deze nieuwsbrief zijn terug te vinden in onze webwinkel.

klik hieronder op 'Bestellen' voor een overzicht van deze artikelen.

 Naar het overzicht