Schachenmayr Moments 029 magazine

19 maart 2018

In Schachenmayr Moments 029 magazine staan 25 unieke en zomerse ontwerpen voor het hele gezin! Van klassieke vesten en jassen tot chique tops en truien, in dit patronenboek staat alles wat je hartje begeert voor de zomergarderobe.

Het hoogtepunt zijn de geselecteerde ouder-kindontwerpen, waar er voor moeder en dochter of vader en zoon ontwerpen zijn gemaakt voor je eigen 'fashiontwin'.

Gebreid en gehaakt zijn deze kleurrijke ontwerpen stuk voor stuk iets heel bijzonders,. Niet in de minste plaats door het mix & knit concept Summer Edition van de zomergarens. 
Het innovatieve mix & knit-concept van Schachenmayr maakt de individuele combinatie van verschillende garens mogelijk.
De nieuwe Schachenmayr-garens Corsica en Summer Ombré passen perfect bij de bewezen kwaliteiten van de Schachenmayr Catania-familie. Het was nog nooit zo eenvoudig om een ​​persoonlijke look te creëren op basis van eigen voorkeuren. Iedere combinatie van de garens is mogelijk.

Schachenmayr Moments 029 is te vinden in onze webwinkel, samen met de Nederlandse en Franse vertaling. In deze artikelgroep vindt u ook alle garens welke in het magazine zijn gebruikt voor de ontwerpen. 



Naar het overzicht