Nature en Trend collectie van Handmadejolie

21 maart 2018

Ontdek de diversiteit van Durable met deze nieuwe collectie gehaakte woonaccessoires ontworpen door Mariska van der Neut van Handmadejolie. In de items zijn maar liefst 5 verschillende garens van Durable verwerkt.
Van een royaal plaid (185 x 135 cm) zijn 2 haakpakketten samengesteld:

Door de combinatie van verschillende steken en garens in natuurtinten heeft plaid Barcelona Nature een warme en natuurlijke uitstraling. Het is echte blikvanger op je bank. 

Door dezelfde garenkwaliteiten in trendy grijs en oker kleuren te gebruiken krijgt Plaid Barcelona Trend een eigentijdse uitstraling, helemaal passend bij de huidige interieurkleuren.
Vul je interieur aan met kussens in dezelfde Nature of Trend tinten om er een geheel van te maken.

Adviesverkoopprijs van dit pakket is €154,95 voor Nature en €159,95 voor de Trend variant.

Workshops
Handmadejolie verzorgt workshops op verschillende niveaus met aanvullende accessoires in de Nature en Trend lijn die naar hartenlust gecombineerd kunnen worden.

De beschikbare workshops zijn:
Workshop Plaid Barcelona in de vorm van een lijst
Workshop Kussen Madrid
Workshop Kussen Sevilla
Workshop Kussen Valencia
Workshop Mand Alicante

De Nature en Trend collectie zal steeds verder uitbreiden met nieuwe patronen zodat je naar hartenlust kunt blijven mixen en matchen met zelfgemaakte accessoires in je interieur.
De haakpakketten van plaid Barcelona zijn nu te bestellen bij G. Brouwer & Zn en leverbaar vanaf de eerste week van april.

Voor meer informatie over de workshops en het boeken van de workshops kan contact worden opgenomen met Mariska van der Neut via info@handmadejolie.nlNaar het overzicht