Durable Happy Colours poster

28 maart 2018

Deze kleurrijke poster bevat vier patronen voor interieuraccessoires waar iedereen vrolijk van wordt. Ontworpen voor de Durable garens Coral, Cosy fine, Cosy en accenten met Glam in Happy Colours.

Deze poster van A2 formaat heeft aan de voorzijde een sfeerbeeld met de 4 zelf te maken home-deco accessoires en aan de achterzijde de  patronen om deze projecten zelf te haken. De poster wordt gevouwen geleverd in A4 formaat, zodat deze gemakkelijk te mee nemen, en handig per patroon op maat te vouwen is.

De vier patronen betreffen:
Stokpaardje - Leuk voor iedere kinderkamer, met een vrolijke bloementuig en wapperende manen. Dit stokpaard is gehaakt met Durable Cosy fine
Dekentje - Gehaakt dekentje van granny squares van ca. 100 x 100 cm, gehaakt van het Durable Coral haakkatoen. De kleurrijke squares zijn samengehaakt met Durable Glam voor een glitteraccent.
Lantaarn - Deze zomerse lantaarn is gehaakt om de IKEA lantaarn Borrby. Leuk voor buiten op tafel met warme zomeravonden. Gehaakt met Durable Coral en accenten van Durable Glam.
Ronde poef - Het zomerse kleurgebruik en glitteraccenten maken dit een kussen wat ieder interieur opvrolijkt. Met een binnenkussen van 60 cm is het een opvallende en kleurrijke accessoire. DIt prachtige ronde kussen is gehaakt met het zachte Durable Cosy en de glitteraccenten van Durable Glam

Let op dat deze patronen omvangrijker zijn dan op de poster staat. Het eerste deel staat op de poster, en het tweede deel van het patroon is te downloaden. De instructies staan op de poster vermeld.

Ontwerp en ontwikkeling van de poster: Yolande van den Boom.
Fotografie: Hans van Asch

Via de downloadknop kunt u de afbeeldingen downloaden ter ondersteuning van de verkoop van het garen en de poster.



Naar het overzicht