Prym Yoga kabelnaalden

02 mei 2018

Voor veel breifans is de ontwikkeling van een nieuwe breinaald die zich aanpast aan je manier van breien een prachtige uitvinding. De Prym YOGA kabelnaald is een compleet opnieuw ontworpen breinaald en een revolutie op de markt. 

De naalden zijn een aanvulling in het succesvolle prym.ergonomics. assortiment van Prym, De naam van de Yoga naald zegt alles, want de nieuwe naald is bijzonder dankzij het flexibele en vormbare kabels en biedt daardoor bijna onbeperkte flexibiliteit bij het breien. De naald is door de vormbare kabel multifunctioneel als kabelnaald, hulpnaald en steekmarkeerder. De druppelvormige punten bekend van de andere ergonomische naalden van Prym maken de naalden extra gebruiksvriendelijk.
 
De Yoga kabelnaald is flexibel als zijn naam. Zo is de nieuw ontwikkelde kabel gemaakt van zacht kunststof met een stevige draadkern en biedt deze een onvoorstelbare vrijheid bij het buigen in de gewenste vorm. Of het nu gaat om een hoek, U-vorm, brug of rechte naald, alle vormen zijn mogelijk. De naald is daarmee een must-have voor zowel beginners als gevorderde breiers, want de Yoga naald combineert als een echte allrounder drie functies in één: kabelnaald, hulpnaald en steekmarkeerder. Of het nu gaat om het maken van kabelpatronen of het vastzetten van steken: in de juiste vorm gebogen kan deze naald het allemaal.
 
De druppelvorm op de punten (Hooktips) zorgen voor het gemakkelijk oppakken van een draad. Als de steek soepel door de gladde punt wordt opgenomen, geeft vervolgens het matte oppervlak van het middendeel perfect houvast aan de steken op de naald. 
 
Een steekje laten vallen? Geen probleem, want vanaf nu kun je de gevallen steken weer eenvoudig opzetten. En de Yoga kabelnaald ligt nooit in de weg, want je vouwt 'm door de kabel eenvouwig rond je pols. 
 
De Yoga kabelnaalden zijn verkrijgbaar in 2 diktes, 4 mm (2 naalden per verpakking) en 7 mm (1 naald per verpakking).



Naar het overzicht