Durable Boho Style patronenposter

15 juni 2018

De Boho style poster van Durable bevat vier patronen voor accessoires in een zomers thema. De patronen zijn ontworpen door Yolande van den Boom voor de Durable garens Double four, Macramé en accenten met Glam in een hip Bohemian thema.

Deze poster van A2 formaat heeft aan de voorzijde een sfeerbeeld met 4 accessoires en aan de achterzijde de  patronen om deze projecten zelf te maken. Het betreft twee haakpatronen, een breipatroon en een werkbeschrijving voor een geweven rond wandkleed. De poster wordt gevouwen geleverd in A4 formaat, zodat deze gemakkelijk mee te nemen, en handig per patroon op maat te vouwen is.

Op de poster staan patronen van:
Wandkleed (geweven) - Een sieraad voor aan de muur is dit rond geweven wandkleed, gemaakt in combinatie met een grote quiltring. Bovendien is weven ook ontzettend leuk om te doen!
Reversible Blanket (gebreid) - Deze deken is gebreid met 14 kleuren van het zachte Durable Double four haakkatoen. Prachtig aan twee kanten en daarom 'omkeerbaar'. De verschillende kleurencombinatie en de Glam maakt dit een schitterend ontwerp.
Schoudertas (gehaakt) - Deze zomerse tas met leuke flosjes is gehaakt met het sterke Durable Macramé garen, waardoor het een stevige tas is geworden, die mooi soepel valt.
Kussens (gehaakt) - Hoe leuk staan deze drie prachtige kussens op de tuinbank? Maak ze met flosjes, franjes of de leuke pompons. Het patroon voor alle drie de versies staat op deze poster.

Productontwerp: Yolande van den Boom.
Fotografie en realisatie: Hans van Asch

 



Naar het overzicht