Najaarsvakbeurs KreavaK in Houten

12 september 2018

Op zondag 16 en maandag 17 september 2018kunt u op beide dagen terecht van 10.00 tot 17.00 uur in de Expo Houten voor de najaarsvakbeurs KreavaK

G Brouwer & Zn op vakbeurs Kreavak

Op zondag 16 en maandag 17 september is het tijd voor de najaarsvakbeurs KreavaK. Voor het eerst wordt deze samen met de stoffenvakbeurs Fabrics & More en de Art & Papier Xperience georganiseerd. Een prachtige mogelijkheid, want u kunt alle drie de beurzen bezoeken met dezelfde toegangskaart. Wilt u deze beurs bezoeken en heeft u nog geen kaarten? In deze nieuwsbrief vindt u meer informatie.

Op onze stand vindt u een overzicht van de nieuwste items van onze courante A-merken in fournituren, wol, modeaccessoires en handwerkartikelen. Dendennis is op de stand aanwezig met een uitbreiding van de prachtige Little Woodland Adventures collectie. Daarnaast tonen wij u graag de nieuwste inspiratie met onze gratis CraftKitchen inspiratie en patronen.

Bij Durable op de stand kunt u de volledige collectie met de verschillende garens van Durable bekijken. 

Primeur op de KreavaKbeurs is het nieuwe Soqs garen van Durable, een heerlijk zacht en sterk sokkengaren, wat ook uitstekend geschikt is voor allerlei andere toepassingen. Laat u op de stand informeren over dit nieuwe garen en de nieuwste kleuren van de bestaande kwaliteiten als het Cosy fine, Macramé en Double four.

Dendennis toont tijdens de KreavaK de uitbreiding op zijn Little Woodland Adventures collectie. The Little Woodland Adventures is een nieuw DIY-merk voor een kinderkamer waar elk item bij elkaar past. Met het gebruik van 10 verschillende schattige bosdieren en
4 basiskleuren. Haken, borduren, smyrna knopen, stoffen, vilt, bijna elke populaire handwerktechniek wordt toegevoegd.

Op de stand kunt u ook terecht voor informatie over workshop- en promotiemogelijkheden voor in uw winkel met Stephanie het Handwerkjuffie, zij is op de stand aanwezig met haar nieuwe ontwerpen. We kijken er naar uit u te ontmoeten en vragen te beantwoorden.

Van Schachenmayr, Regia en Rowan presenteren wij u de complete collecties, geheel in lijn met de laatste trends op garengebied. Ook DMC heeft een prachtige nieuwe lijn met brei- en haakgarens, die u op de stand kunt bekijken en ervaren.

Daarnaast informeren wij u graag over de mogelijkheden voor winkelpromotie, zowel digitaal als offline, en ijzersterke aanbiedingen. Maak op onze stand kennis met de nieuwste trendy artikelen voor het komende najaar en vele leuke concepten die uw verkoop enorm kunnen stimuleren.

 Kaarten

Het is mogelijk om gratis twee kaarten te downloaden met uw BTW nummer. Voor deze kaarten gaat u naar deze website, waar u zich kunt aanmelden met uw gegevens en BTW nummer, waarna u de kaarten verkrijgt.

Let op dat u hierbij uw volledige BTW nummer gebruikt, met NL ervoor en B01 erachter. Gebruik alleen letters en cijfers in het nummer, en geen leestekens.

Als klant van G Brouwer & Zn kunt u ook kostenloos kaarten bij ons aanvragen voor deze beurs. Gebruik daarvoor ons contactformulier op de contact pagina. Vermeld daarbij uw klantnaam of nummer en hoeveel kaarten u wenst te ontvangen. We zullen de kaarten naar u toe sturen.

Informatie Expo Houten
De Expo Houten is een goed te bereiken evenmentenhal met voldoende gratis parkeerplaatsen en ligt centraal in Nederland, direct aan de A27. Klik hier voor de Expo Houten in Google Maps.

 


Naar het overzicht