CAL pakket Nostalgia met patroon

14 september 2018

De populaire Nostalgia Crochet ALong van Jolanda en Noami van Haakplein is verkrijgbaar als pakket. Dit pakket is nu ook verkrijgbaar inclusief het patroon van de prachtige sprei.

De Nostalgia wordt in een filethaaktechniek gehaakt. Open en dichte hokjes die samen een patroon vormen. Deze nostalgische deken bestaat uit banen die door middel van tussenbanen aan elkaar worden gehaakt. De Nostalgia 2018 is in een witte en een ecru variant gehaakt met Durable breikatoen no.8.

Via de Facebookgroep 'Haakplein' was de Nostalgia Crochet Along 2018 te volgen. Iedereen kan hier nog steeds terecht voor vragen of om te laten zien hoe het project vordert. De patronen zijn in deze groep ook digitaal te vinden, echter voor het gemak is het pakket nu ook met patroon beschikbaar.

Deze pakketten met Durable breikatoen zijn, inclusief leren Nostalgia 2018 label en een digitale toerenteller welke handig is bij het haken van de Nostalgia. Het patroon wordt er apart bijgeleverd.

Gebruik van afbeeldingen
Onderstaande download bevat afbeeldingen van de Nostalgia CAL2018 en de gebruikte garens. Let op dat deze afbeeldingen alleen gebruikt mogen worden in combinatie met de Durable CAL pakketten of in combinatie met Durable garens.Naar het overzicht