Kleine Kersttruien Breien met Club Geluk

28 september 2018

Knit yourself a merry little christmas sweater! Met Kleine kersttruien breien van Club Geluk brei je jezelf en anderen een gelukkig kerstfeest!

Club Geluk maakt realistische en humoristische brei- en haakwerken, en schrijft handwerkboeken. Het oeuvre tot nu toe: Club Geluk en het geheim van de gebreide ham, Club Geluken de Fantastische Truien, Huiselijk Haken met Club Geluk en Club Geluk’s haak & brei journal. Hiernaast ontwerpt Club Geluk (on)nodige maar o zo leuke handwerkproducten zoals de Darn! Men With Yarn-kalender.

Dit boek bevat 1 basispatroon, waarmee 24 verschillende (foute!) kersttruitjes kunnen worden gebreid. Elk van deze projectjes is binnen een paar uur gemaakt – ideaal dus om deze kerst een hele boom mee vol te hangen. De breipatronen zijn in het Nederlands én Engels opgesteld, inclusief teltekeningen en grappige foto’s. Een Club Geluk(kig) kerstfeest voor iedereen!

Club Geluk wil deze winter iedereen oproepen mini kerstruitjes voor in de kerstboom te breien. Hiermee willen ze ook gezinnen in armoede Club Gelukkig maken en bijdragen aan een fijne(re) kerst. Club Geluk geeft dan 1,00 per truitje aan LINDA. foundation voor een warm gebreide kerst! Kijk op de LINDA website voor meer informatie over deze prachtige actie.

Voor Durable heeft Club Geluk ook een kleine kersttrui ontworpen met het Durable Soqs garen. Deze versie met de kaars is te vinden op CraftKitchen.

Trakteer jezelf op unieke kerstversiering, post je creaties op Instagram en maak er anderen blij mee.

Bekijk hier het inkijkexemplaarNaar het overzicht