MEZ info 4 2018 - Schachenmayr en Regia nieuws

26 oktober 2018

Deze MEZ nieuwsbrief worden de nieuwste producten getoond van Schachemayr, Regia en Anchor.

Het zomers dunne garen Shades of Summer is uitermate geschikt voor accessoires met een subtiele glans. Bij Schachenmayr gaat het glanzen, dankzij de gevarieerd te gebruiken Catania Glamour.

In samenwerking met de Nederlandse start-up HardiCraft en Schachenmayr zijn vijf haaksets voor fantastische Amigurumis met onze populaire Catania ontstaan.

Op vraag van klanten is REGIA verheugd om te melden dat zij de REGIA PREMIUM Silk in Color kunnen presenteren. De Color-kleuren zijn perfect aangepast aan de PREMIUM Uni-kleuren.

Voor een glanzende look zorgt de nieuwe REGIA Soft Glitter met mooi glittereffect en trendy kleuren. De Cotton Tutti Frutti Color II zorgt voor fruitige sokkenmomenten.

Naast nieuwe Kits&Canvas kruissteekdesigns van Anchor presenteren MEZ het premium universeel naaigaren MEZ Duet, in combinatie met de elegante en tijdloze Big Box. Duurzaamheid en milieubescherming staan bij MEZ hoog in het vaandel. Sinds juli heeft MEZ GmbH een eigen OEKO-TEX certificaat, want tal van producten worden reeds volgens deze hoogste productklasse gecertificeerd. Meer over dit onderwerp vindt u in deze editie.

Mez Info 4 2018 - G Brouwer & Zn

 

Kijk voor deze en nog nog meer nieuwtjes in de MEZ Info 4 via onderstaande link, of bekijk de artikelen in onze webwinkel.  

Alle artikelen en garens uit deze nieuwsbrief zijn terug te vinden in onze webwinkel.

klik hieronder op 'Bestellen' voor een overzicht van deze artikelen.

 



Naar het overzicht