Rondom Thuis van Nienke Landman

03 december 2018

Nienke Landman – de ontwerpster achter Mooi van draad – is voor veel liefhebbers van handwerken inmiddels een begrip op het gebied van haken, breien en borduren. In haar nieuwe boek Rondom thuis combineert Nienke in haar eigen stijl, de verschillende technieken voor prachtige woon- en modeaccessoires. Brei stoere sokken en borduur er een lief bloemmotiefje op, of haak een rond woonkussen en versier het met borduursel. Kies uit de vele eigentijdse ontwerpen, met altijd een vleugje nostalgie. Laat je inspireren door de sfeervolle foto’s, stap-voor-stap beschrijvingen en mooie kleurencombinaties met de garens van Durable.

In Rondom thuis, neemt Nienke je graag mee in haar creatieve wereld. Een must have voor beginners die tijdloze technieken willen leren mixen of ervaren handwerksters die ervan houden iets moois te maken.

Promotiepakket
Voor dit prachtige boek is een promotiepakket beschikbaar ter ondersteuning van de verkoop in de winkel. Dit pakket met een A2 verkoopposter en 20 promotieflyers inclusief een patroontje en ontvangt u gratis bij aanschaf van 10 boeken.



Naar het overzicht