Crochet Along 2019 - Complications

24 december 2018

Met de Nostalgia CAL van dit jaar in het achterhoofd hebben Jolanda en Naomi de afgelopen periode hard gewerkt aan een geheel nieuwe CAL voor 2019: Complications!

De naam verklapt het al een beetje, want de Complications CAL zal op verzoek wat meer uitdagingen op haakgebied bevatten. Elk deel van de CAL is een nieuw patroon. Er is gekozen voor soms wat ongewone, niet altijd makkelijke, steken en patronen. Een uitdaging, maar een beetje uitdaging gaat niemand uit de weg toch?

Complications 2019 is in twee varianten ontworpen: een rechthoekige plaid en een vierkante. De kleurencombinaties 'Stormy Weather' en 'Purple it is!' zijn in beide formaten gehaakt met een nieuw Durable Acrylic garen wat specifiek voor deze CAL in pakketvorm verkrijgbaar is.

Wanneer?
De Crochet Along 2019 start 18 januari en eindigt in mei, met een prachtige plaid als eindresultaat. De patronen zullen voorzien zijn van duidelijk geschreven teksten, haakdiagrammen en filmpjes. Via de Facebookgroep 'Haakplein' en via www.haakplein.com is de Complications Crochet Along 2019 te volgen. Pakketten zijn per direct te bestellen en worden vanaf 17 december uitgeleverd.

Er zijn voor deze CAL pakketten beschikbaar, in de twee formaten en beide kleurkeuzes Stormy Weather en Purple it is! van Durable Acrylic. Deze pakketten worden aangeboden in een doos, inclusief leren Complications 2019 label en een zakje stekenmarkeerders welke handig zijn bij het haken van de Complications. 

Pakketten, garens en materialen
De pakketten en gebruikte materialen als de Clover Amour haaknaald dikte 3,5 mm en 4 mm zijn te vinden in onze webwinkel.

[13-12-2018]
Let op - De eerste productie van de Stormy Weather pakketten is uitverkocht. De uitleverdatum van de tweede productie zal binnenkort bekend gemaakt worden. De Purple it is pakketten zijn nog verkrijgbaar.Direct bestellen kan via deze links
- Complications CAL 2019 - Stormy Weather - Vierkant - 
- Complications CAL 2019 - Stormy Weather - Rechthoek -
- Complications CAL 2019 - Purple it is - Vierkant -
- Complications CAL 2019 - Purple it is - Rechthoek -


Gebruik van afbeeldingen
Onderstaande download bevat afbeeldingen van de Complications CAL 2019 en de gebruikte garens. Let op dat deze afbeeldingen alleen gebruikt mogen worden in combinatie met de Durable CAL pakketten of in combinatie met Durable garens. Naar het overzicht