Crochet Along 2019 - Complications

24 december 2018

[update 22-01-2019]
Let op - De Stormy Weather variant is uitverkocht. We leveren op dit moment nog de reeds bestelde Stormy Weather pakketten uit. 

De Purple it is variant is nog te bestellen. Echter adviseren wij bij interesse voor deze kleurenvariant snel te beslissen, want wij kunnen nog een gering aantal pakketten in deze kleur leveren.

Met het Schachenmayr Bravo garen is er een alternatief garen in de juiste kleuren leverbaar. Klik hier voor meer informatie daarover.

 

Met de Nostalgia CAL van dit jaar in het achterhoofd hebben Jolanda en Naomi de afgelopen periode hard gewerkt aan een geheel nieuwe CAL voor 2019: Complications!

De naam verklapt het al een beetje, want de Complications CAL zal op verzoek wat meer uitdagingen op haakgebied bevatten. Elk deel van de CAL is een nieuw patroon. Er is gekozen voor soms wat ongewone, niet altijd makkelijke, steken en patronen. Een uitdaging, maar een beetje uitdaging gaat niemand uit de weg toch?

Complications 2019 is in twee varianten ontworpen: een rechthoekige plaid en een vierkante. De kleurencombinaties 'Stormy Weather' en 'Purple it is!' zijn in beide formaten gehaakt met een nieuw Durable Acrylic garen wat specifiek voor deze CAL in pakketvorm verkrijgbaar is.

Wanneer?
De Crochet Along 2019 start 18 januari en eindigt in mei, met een prachtige plaid als eindresultaat. De patronen zullen voorzien zijn van duidelijk geschreven teksten, haakdiagrammen en filmpjes. Via de Facebookgroep 'Haakplein' en via www.haakplein.com is de Complications Crochet Along 2019 te volgen. Pakketten zijn per direct te bestellen en worden vanaf 17 december uitgeleverd.

Er zijn voor deze CAL pakketten beschikbaar, in de twee formaten en beide kleurkeuzes Stormy Weather en Purple it is! van Durable Acrylic. Deze pakketten worden aangeboden in een doos, inclusief leren Complications 2019 label en een zakje stekenmarkeerders welke handig zijn bij het haken van de Complications. 

Pakketten, garens en materialen
De pakketten en gebruikte materialen als de Clover Amour haaknaald dikte 3,5 mm en 4 mm zijn te vinden in onze webwinkel.

  

Gebruik van afbeeldingen
Onderstaande download bevat afbeeldingen van de Complications CAL 2019 en de gebruikte garens. Let op dat deze afbeeldingen alleen gebruikt mogen worden in combinatie met de Durable CAL pakketten of in combinatie met Durable garens. Naar het overzicht