Planned Pooling met Merino Extrafine 170 Color

04 februari 2019

Welkom bij de Pool Party! Bij Planned Pooling wordt het breiwerk zo ingedeeld dat de kleuren van de ene naald steeds op een bepaalde plek de kleuren van de andere (onderste) naald treffen.

Het neemt het effect van een multikleuren garen en gebruikt dat met slimme planning om zo een specifiek dessin te vormen. Zoals bij dit garen het mooie ruitpatroon of strepenpatroon.

Schachenmayr Merino Extrafine 170 Color is nu gelimiteerd verkrijgbaar in 2 nieuwe effecten met 3 kleuren per effect, allen heel geschikt voor planned pooling. Effect 1 heeft scherpe kleurovergangen en is daarom ideaal voor trendy tartan ruitmotieven. Effect 2 heeft zachte kleurovergangen en is perfect voor zachte, verticale strepen.

Dit garen is ideaal voor eenvoudige sjaals en loopsjaals. 2 bollen zijn voldoende voor 1 sjaal.
Het garen is 100% scheerwol van een prachtige kwaliteit die gewassen kan worden op 40 graden, en zelfs in de droger mag. Uniek voor een Merino scheerwol.

Dit assortiment van 6 kleuren à 10 bollen per kleur is leverbaar vanaf eind februari, en per direct te bestellen. 

Artikelnr.: 035.989188609999
Samenstelling: 100% scheerwol
Gewicht per streng: 100 gram
Looplengte per streng: ca. 340 meter
Advies naalddikte: 3 - 3,5 mm
Adviesverkoopprijs van deze bol is € 15,95

Het Merino Extrafine 170 Color Planned Pooling garen is een van de garens uit de Mez info 1 nieuwsbrief. Bent u benieuwd naar de andere artikelen uit deze nieuwsbrief? U ontvangt deze bij uw bestelling of bekijk deze online op onze website.

 Naar het overzicht