Schachenmayr Tahiti

08 februari 2019

Klaar voor de zomer? Breng het vakantiegevoel in huis met de kleurverlopen van Tahiti in zachte tinten die je doen denken aan tropische zonsondergangen, stranden en de jungle. Het garen van 99% katoen met 1% polyester voor een kleine stretch zorgt ervoor dat er gebruik kan worden gemaakt van dikkere naalden dan gebruikelijk voor katoenen garens. Dit heerlijk lichte zomergaren, met zijn prachtige kleurverlopen, is ideaal voor luchtige en fijne ontwerpen. Tahiti is toepasbaar in vele ontwerpen, kijk voor inspiratie en patronen op de Schachenmayr website en facebookpagina

Tahiti mystery Knit Along - #tahitiKAL
Twee nieuwe kleuren van de voorjaarscollectie - Sunflower (7694) en Stone (7696) - wordt er vanaf eind maart 2019 een mystery KAL georganiseerd door Schachenmayr. 
Voor de Mystery Knit Along is een prachige stola ontworpen door Frau Feinmotorik en wordt gebreid met Tahiti. Het materiaalverbruik is 2 bollen per kleur.
De patronen zullen op de social media van Schachenmayr in 4 delen per 2 weken worden gepubliceerd en begeleid door Frau Feinmotorik

Tahiti is verkrijgbaar in vele prachtige kleurverlopen. Bekijk ze op de website of download de afbeeldingen kleurkaart hieronder.

Artikelnummer:  035.9811776
Materiaal: 99% katoen, 1% polyester 
Gewicht: 50 gram per bol
Looplengte: 280 meter
Advies naalddikte:  2 - 3 mm
Advies verkoopprijs:  € 7,00


Naar het overzicht