Regia Eco Line Uni & Color

04 juni 2019

REGIA Eco Line is garen met een goed geweten. Eco Line is ecologisch topnieuws van REGIA. Het milieuvriendelijke garen met gerecylede polyamide.

Het polyamide deel van dit garen komt uit productieuitval en resten. Uit dit polyamide wordt door herverwerking nieuwe draden gewonnen. Dit resulteert in minder afval zonder dat het garen aan kwaliteit inboet. 

De marketingondersteuning van dit garen is een set gebreide sokken van Eco Line Color en een A2 promotieposter voor in de winkel. Daarbij is het mogelijk een A5 flyer met een patroon van een handig flessentasje te bestellen (alleen Engels en Duits) Een patroon in het Nederlands zal op Schachenmayr.com worden gepubliceerd.

REGIA Eco Line is verkrijgbaar als assortiment met 4 UNIkleuren en 4 COLORkleuren. Totaal 8 kleuren à 10 bollen. Totaal 80 bollen van 100 gram. 

De levering is eind september 2019 en productie is beperkt, bestel bij interesse daarom op tijd. Vanaf eind oktober zijn de kleuren ook los te bestellen.

Klik hier om het REGIA Eco line assortiment te bekijken in de webwinkel. art.nr. 035.989165009999

Eigenschappen:
Samenstelling: 75% scheerwol, 25% polyamide
Gewicht per bol: 100 gram
Looplengte per bol: ca. 420 meter
Advies naalddikte: 2,0 - 3,0 mm
Adviesverkoopprijs van deze bol is € 7,40 voor de UNIversie en €8,25 voor de Color versie.

Het Eco line garen van REGIA is een van de nieuwe garens uit de Mez info 3 nieuwsbrief. Bent u benieuwd naar de andere artikelen uit deze nieuwsbrief? Bekijk deze online op onze website.



Naar het overzicht