Dendennis Mochila tas haakpakket roze

28 juni 2019

Het Mochilatas haakpakket van Dendennis uit zijn Little Woodland Adventures was al beschikbaar in de mintkleurige variant. Op aanvraag is deze ook beschikbaar in de rozetinten.

De 'LWA' collectie van Dendennis is een baby lijn gemaakt met leuke illustraties en eenvoudige pixelontwerpen van bosdiertjes. Er wordt met 4 kleuren gewerkt, waardoor er een heel mooi geheel ontstaat. Met de Little Woodland Adventures, kan je je eigen babykamer gaan inrichten. Er zijn op dit moment meerdere prachtige pakketten verkrijgbaar van Dendennis, bestaande uit een heerlijk zachte deken, een feestelijke slinger, handige mandjes voor op de commode en uiteraard kunnen de amigurumi's niet ontbreken.

In dit pakket van een tas wordt gewerkt in de mochila techniek. De ideale opbergtas voor al die leuke amigurumi's of ander speelgoed en knuffels. Het pakket wordt geleverd in een handige doos, gevuld met voldoende Durable garen, en de werkbeschrijving in de stijl Little Woodland Adventures ontwerpen. Advies voor haaknaalddikte voor dit ontwerp is 5,5 mm.Naar het overzicht