Durable Speelgoedaccessoires

11 juli 2019

Voor het maken van speelgoed en accessoires hebben we onder Durable Accessories een assortiment speciaal voor het maken van artikelen als speenkoorden en knuffels.

Deze lijn met accessoires ontwikkeld in samenwerking met CuteDutch omvat bijtringen van beukenhout, kunststof bijtringen, kralen in hout of siliconen, speenclips, kunststof en siliconen ringen voor het maken van speelgoed, houten kinderknopen, verschillende piepers voor speelgoed wat geluid mag maken en een schuimrubberen kubus die dient als vulling.

Totaal assortiment met korting.
Alle artikelen zijn los te bestellen en worden geleverd in handige zelfbedieningsverpakkingen met euroslot. De collectie is ook als compleet pakket aan te schaffen waarbij u 25% korting krijgt en daarbij een startpakket van 3 patronenboekjes van CuteDutch à 3 stuks waarin de artikelen worden gebruikt. Vraag uw vertegenwoordiger of ons verkoopteam naar dit pakket. (Artikelnummer 020.1)

Patronen
Op de website van Durable staan patronen waar deze accessoires in worden gebruikt. Houd de website in de gaten voor meer patronen. 



Naar het overzicht