Najaarsvakbeurs KreavaK in Houten 2019

30 augustus 2019

Op zondag 15 en maandag 16 september 2019 kunt u op beide dagen terecht van 10.00 tot 17.00 uur in de Expo Houten voor de najaarsvakbeurs KreavaK

G Brouwer & Zn op vakbeurs Kreavak

U bent van harte welkom op de stand van G Brouwer & Zn om u te laten informeren en inspireren. Op de stand vindt u een overzicht van de nieuwste items van onze courante A-merken in fournituren, wol, modeaccessoires en handwerkartikelen. Dendennis is op de stand aanwezig met een uitbreiding van de prachtige Little Woodland Adventures collectie. Daarnaast tonen wij u graag de nieuwste inspiratie met onze gratis CraftKitchen inspiratie en patronen. Ook Zabbez zal aanwezig zijn op de stand met zijn Bloemenpoppen en Waterwereld. Daarbij presenteert hij zijn nieuwe lijn haakpakketten.

Van Schachenmayr, Regia en Rowan presenteren wij u de complete collecties, geheel in lijn met de laatste trends op garengebied. Ook DMC heeft een prachtige lijn met brei- en haakgarens, die u op de stand kunt bekijken en ervaren.

Daarnaast informeren wij u graag over de mogelijkheden voor winkelpromotie, zowel digitaal als offline, en ijzersterke aanbiedingen. Maak op onze stand kennis met de nieuwste trendy artikelen voor het komende najaar en vele leuke concepten die uw verkoop enorm kunnen stimuleren.

Bij Durable op de stand kunt u de volledige collectie met de verschillende garens van Durable bekijken. Er zijn veel nieuwe kleuren en garens voor komend seizoen. Laat u op de stand informeren over de nieuwste garen en nieuwste kleuren van de bestaande kwaliteiten zoals Cosy fine, Cosy, Forest, Coral, Macramé en Double four.

Kaarten

Het is mogelijk om gratis twee kaarten te downloaden met uw BTW nummer. Voor deze kaarten gaat u naar deze website, waar u zich kunt aanmelden met uw gegevens en BTW nummer, waarna u de kaarten verkrijgt.

Let op dat u hierbij uw volledige BTW nummer gebruikt, met NL ervoor en B01 erachter. Gebruik alleen letters en cijfers in het nummer, en geen leestekens.

Als klant van G Brouwer & Zn kunt u ook kostenloos kaarten bij ons aanvragen voor deze beurs. Gebruik daarvoor ons contactformulier op de contact pagina. Vermeld daarbij uw klantnaam of nummer en hoeveel kaarten u wenst te ontvangen. We zullen de kaarten naar u toe sturen.

Informatie Expo Houten
De Expo Houten is een goed te bereiken evenmentenhal met voldoende gratis parkeerplaatsen en ligt centraal in Nederland, direct aan de A27. Klik hier voor de Expo Houten in Google Maps.

 

 Naar het overzicht