Prym Love uitbreiding 2019

11 september 2019

Met de veelzijdige producten van Prym Love worden je creatieve doe-het-zelf-projecten gegarandeerd een succes, of je nu beginner of professional bent. Omdat Prym weet dat handwerken een uitdaging kan zijn, biedt Prym Love een omvangrijk assortiment aan hoogwaardig gereedschap op het gebied van naaivrij, knippen, meten en markeren, pompons en naaien. De collectie is flink uitgebreid voor het najaar

Bekijk hier de digitale versie van de nieuwe Prym Love folder. (ook te bestellen via de webwinkel) of bekijk de artikelen in de webwinkel via de bestelknop onderaan dit artikel.

De kleurrijke producten van Prym Love zijn er in fris turkoois en nu ook in fluorescerend fuchsia – in één kleur of met aantrekkelijk stippelpatroon. Met deze producten weet je echt iedere naai- en knutselfan te betoveren, of gewoon jezelf. En dan maak je ook nog eens je werkplek mooier en stijlvoller, volgens je eigen voorkeuren.

Nieuw in het Prym Love assortiment zijn:

Prym VARIO Drukknoop-, ringen- en gaatjestang als Color Snaps editions, inclusief Color Snaps gereedschapsets voor de nieuwe 9mm en 12,4mm versies. 

Colors Snaps Mini drukknopen. De 9mm versie van de reeds bekende en geliefde Prym Color Snaps drukknopen. Handig voor babykleding en accessoires. Uiteraard is er voor de Color Snaps Mini ook een passende gereedschapset voor in de VARIO tang. De Prym Color Snaps hebben het Oeko-Tex label en zijn daarmee getest op schadelijke stoffen.

Prym Love Starterset 'Naaien'. Een nieuwe alles in één box met alle belangrijke benodigdheden voor als je net met naaien begint. Alles in de frisse Prym Love kleuren. Voor thuis, in de werkplaats of als leuk cadeau-idee voor alle naai-enthousiastelingen. 

Prym Markeerstift en Rolcentimeter in fuchsia met stippen.

Prym Vulpotlood extra fijn. Naast de turkooise versie nu ook in het fuchsia. Deze prachtige potloden met witte stiften zijn ideaal voor detailnoteringen op stof.

Prym Love Draaddoorsteker 'Birdy'. Een handig stukje gereedschap om naainaalden snel in te rijgen. In de fuchsia 'Birdy' zit ook een geïntegreerde garensnijder.

Prym Love spelden met vlinder- en hartjeskop. 

Prym Love Stofclips 5,5cm. Een assoritment stofclips in vrolijke kleuren en extra lang. 

Prym Love Speldenkussens/fixeergewichten. Verzwaarde speldenkussentjes gevuld met zand voor extra gewicht zodat ze inzetbaar zijn om patroonpapier goed vlak te houden. Handig en leuk om te zien vanwege het gehaakte fruit-ontwerp in de vorm van sinaasappel, kiwi en watermeloen.

Prym Love Armbandspeldenkussen magnetisch, met flexibele armband van siliconen. De magnetische metalen plaat maakt het bij elkaar houden van spelden, naalden en brei-accessoires heel gemakkelijk en veilig. 

Ontdek deze nieuwe en bestaande Prym Love artikelen in de nieuwe Prym Love folder of op onze webwinkel via onderstaande bestelknop.

 

 



Naar het overzicht