Kleine Kersttruien haken met Club Geluk

21 september 2019

Crochet yourself a merry Little Christmas sweater!

Vorig jaar konden we de boom vol hangen met gebreide foute mini-kersttruitjes, dit jaar kan iedereen - op veler verzoek - aan de slag met de haaknaald om kleine kersttruien te haken! Club Geluk komt nu namelijk na het boekje Kleine kersttruien breien met het boekje Kleine kersttruien haken.

In Kleine kersttruien haken staan haakpatronen voor 24 verschillende kleine kersttruien. Met behulp van één basispatroon maak je verschillende truitjes, zoals één met een hert, een roodborstje of één met een geometrische of Noorse print. Om het allemaal nog feestelijker te maken, zijn er nu ook patronen van bijpassende minikerstsokjes, mutsjes en wantjes!

Elk van deze projectjes is binnen een paar uur gemaakt – ideaal dus om deze kerst de hele boom mee te versieren. De haakpatronen zijn in het Nederlands én Engels opgesteld, inclusief teltekeningen en grappige foto’s. Een Club Geluk(kig) kerstfeest voor iedereen!

Club Geluk maakt realistische en humoristische brei- en haakwerken sinds 2004 en schrijft handwerkboeken over uitgebreide diners, bizarre breisels, fantastische truien en nog veel meer.

 Naar het overzicht