Criss-Cross blanket haakpakket

05 september 2020

Een prachtig nieuw haakpakket van Durable. De Criss-Cross Blanket is een geometrische deken, bestaande uit 150 vierkante motiefjes, of granny's, die in kruisjesvorm aan elkaar genaaid worden. De motiefjes worden eerst apart gehaakt, en later aan elkaar genaaid voor een prachtige deken van 120 x 180 cm.

Het pakket voor de Criss-Cross deken is geschikt voor zowel de ervaren haakster als de minder ervaren haakster. De deken bestaat uit eenvoudig te haken vierkantjes die daarna in een specifieke volgorde aan elkaar worden genaaid en zo de plussen vormen. Eenvoudig te doen en met groots effect! 

De Criss-Cross Blanket is verkrijgbaar als haakpakket in drie kleurvarianten. Blue/Green geïnspireerd op greenery kleuren, Pink/Yellow als zoete variant en Grey/Yellow als stoere versie met het oker als accentkleur.

Criss-Cross Blanket - Grey/Yellow - 014.207

Criss-Cross Blanket - Pink/Yellow - 014.208

Criss-Cross Blanket - Blue/Grey - 014.209

Voor dit ontwerp is gekozen voor het zachte Durable Cosy fine garen. Een heerlijk garen voor dekens die heerlijk heerlijk zacht aanvoelen, niet te zwaar en gemakkelijk in onderhoud zijn. In de pakketten zit voldoende garen voor de deken en een duidelijk patronenboekje in de talen Nederlands, Duits, Engels en Frans.Naar het overzicht