Twisted - Crochet Along 2020

04 februari 2020

Jolanda en Naomi van Haakplein hebben voor het aanstaande voorjaar een prachtige nieuwe CAL ontworpen met de naam Twisted!

De naam van hun CAL heeft zoals gebruikelijk bij Haakplein betrekking op de gebruikte steken in het project. De naam Twisted 2020 is dan ook gekozen doordat alles gedraaid en getwist is; er worden dit jaar kabels gehaakt.

Pakketten en garens
Twisted 2020 is als pakket verkrijgbaar in 3 stoere kleurvariaties: muisgrijs, jeansblauw en gemêleerd ecru. De Twisted wordt aangeboden als compleet pakket met voldoende garen voor het gehele project, leren label als finishing touch een centimeter welke goed van pas komt bij dit project. Er wordt gehaakt met DMC Knitty 4 en haaknaald 4 mm.

Wanneer start de CAL?
De Twisted 2020 start op vrijdag 3 april en eindigt begin juni, met een stoere deken van ca. 165 cm x 205 cm als eindresultaat. De patronen, die elke 14 dagen verschijnen, zullen voorzien zijn van geschreven teksten en haakdiagrammen. Voor de gebruikte steken(variaties) is er deze keer gekozen voor een stekenbestand, waarin de steken duidelijk worden uitgelegd.

Via de Facebookgroep 'Haakplein' en www.haakplein.com is de Twisted Crochet Along 2020 te volgen. Pakketten zijn per direct te bestellen en worden vanaf 24 maart uitgeleverd.

De pakketten en gebruikte materialen als de Clover Amour haaknaald dikte 4 mm zijn te vinden in onze webwinkel.

Gebruik van afbeeldingen
Onderstaande download bevat afbeeldingen van de Twisted CAL 2020 en de gebruikte garens. Let op dat deze afbeeldingen alleen gebruikt mogen worden in combinatie met de Twisted CAL pakketten. Naar het overzicht