Tahiti Knit ALong 2020

14 februari 2020

Met #tahitikal 2019 – de stola Maeva in samenwerking met Frau Feinmotorik – kan Schachenmayr op een grandioos succes terugkijken. De cijfers liegen er niet om. 1775 bijdrages onder #tahitikal op Instagram, zo’n 6000 downloads van het patroon op Ravelry, 271 gelinkte projecten op Ravelry en rond 23.000 downloads van alle delen van het patroon!

Voor de TahitiKAL2020 zal Frau Feinmotorik een nieuw ontwerp maken en, dit kan Schachenmayr alvast verklappen, het wordt dit keer de #mahanashawl, een zomers luchtige stola die als eye catcher een boost geeft aan elke outfit.
En we tillen nog een puntje van de sluier exclusief voor u op. Frau Feinmotorik gaat de kleuren Pazifik (7962) en Marmor (7614) gebruiken. Zorgt dat u het Schachenmayr Tahiti garen op voorraad heeft voor dit nieuwe prachtige project.

Schachenmayr biedt voor de TahitiKAL marketingondersteuning in de vorm van een pakket met een poster, 25 kaarten, een info flyer met het programma, hashtags en timing van de patronen. Daarbij ook een online marketingpakket met tekstvoorstel, beeldmateriaal en grafieken. Dit promotiepakket is per direct te bestellen.Naar het overzicht