DenDennis Smyrna Knoopkussen pakketten

15 mei 2020

Dendennis heeft met de Little Woodland Adventures een uniek concept voor de kinderkamer ontwikkeld. Het idee achter de lijn is een serie te ontwerpen waarbij je de hele baby kamer kan inrichten met allemaal ‘Do It Yourself’ producten. Ieder product is perfect afgestemd op de hele serie, door gebruik te maken van weinig kleuren en 10 schattige bosdieren (Woodlands). Deze Little Woodlands zijn in een pixel stijl ontworpen en in een illustratie stijl. En juist door gebruik te maken van de weinige kleuren en het herhalen van de illustraties en pixel ontwerpen past ieder product mooi in de babykamer. 

Binnen dit concept zijn er zachte knoopkussenpakketten verkrijgbaar, die perfect matchen qua kleur omdat er in deze pakketten hetzelfde zachte garen van Durable Cosy is gebruikt. Uniek aan deze combinatie is dat er daarmee een katoen/acryl garen is gebruikt voor de knoopkussens wat ze nog zachter maakt dan gebruikelijke knoopkussens. 

De Dendennis knoopkussens zijn zowel in de mintkleur als de roze variant verkrijgbaar. Prachtig voor iedere kinderkamer!

Bron: https://www.dendennis.nl/lwa/Naar het overzicht