Haakpakket Coaster Square deken van JipbyJan

04 september 2020

Janneke Assink, bekend van haar blog jipbyjan.nl heeft voor Durable een prachtige Coaster Square deken ontworpen in meerdere kleurcombinaties. Deze enorm populaire deken was reeds in drie kleurvarianten als pakket beschikbaar, waar nu een vierde aan toegevoegd is.

Een en hetzelfde patroon, vier totaal verschillende dekens. Het blijft leuk hoe je kunt variëren met hetzelfde patroon door verschillende kleuren te kiezen. Janneke heeft voor de haakpakketten vier kleurencombinaties gemaakt, de een met een roze basis, de ander met een taupe basis en nu een geheel nieuwe erbij met een cream basis. Daarbinnen kleurde zij de onderzetters in 8 verschillende kleuren in. De vierde variant werd helemaal in de kleur ivoor gehaakt. Het resultaat is prachtig!

Het pakket voor de ivoor versie is ook gemakkelijk te gebruiken als basis voor een eigen versie in combinatie met andere kleuren. Daarmee heeft de deken een Ivoor basis met de kleuraccenten naar eigen keuze. Janneke leg op haar blog uit hoe dat gemakkelijk zelf te combineren is.

Alle vier de kleurvarianten zijn per direct verkrijgbaar.Naar het overzicht