Hydrofiel stof

21 mei 2021

Hydrofiel is een katoenen stof met een hoog wateropnemend vermogen. Hydrofiele doeken zijn onmisbaar in de babykamer, maar zijn allang niet meer alleen in gebruik voor luiers of doekjes. Door de ademende eigenschappen van deze zachte stof is deze ook goed geschikt voor (speel)dekentjes. 

Regenboogdeken
We hebben van ReStyle vele kleuren hydrofiele stof in het assortiment. In uni-kleur met en daarbij een variant met gouden stippen. Deze stoffen zijn uiteraard te combineren, zoals in dit prachtige regenboogdeken project. De gouden stippen tussen de strepen in unikleuren maken het een waanzinnig leuke deken. De gratis werkbeschrijving is terug te vinden op CraftKitchen.

Rokje met bretels
Het rokje gaat jou kleine jongedame echt te gek vinden....het gouden glittertje op de stof, de wijdte van het rokje om te zwieren en de bretels maken het weer stoer, want er moet ook in gespeeld worden! Dit rokje is gemaakt met de hydrofielstof met gouden stippen (069.9053 kleur 725) in combinatie met de ReStyle katoenstof (069.9050 kleur 776

Maxirok
Deze soepel vallende stof is ook geschikt voor het naaien van kleding, denk bijvoorbeeld aan zomersie tunieken, jurkjes en rokken. Op CraftKitchen is een handige werkbeschrijving te vinden om van deze stof een mooie maxirok te maken.

De hydrofiele stoffen van ReStyle zijn verkrijgbaar in een ruime keuze van prachtige kleuren!

Klik hier voor de Hydrofiel stof in unikleuren in onze webwinkel. Art.nr. 069.9052

Klik hier voor de Hydrofiel stof met gouden stippen in onze webwinkel. Art.nr. 069.9053Naar het overzicht