Durable Colour cake en Piece of cake

14 december 2020

Durable heeft een verrukkelijke toevoeging aan het assortiment met de Colour cake en de Piece of cake. Twee kleurrijke nieuwe garens waar zowel los als in combinatie met elkaar mee gewerkt kan worden. De Colour cake is een mooi verloopgaren met 4 kleuren per cake met een looplengte van maar liefst 1000 meter waar lekker grote projecten mee gemaakt kunnen worden. Het garen is een menging van 55% organisch katoen en 45% anti pilling acryl in een getwijnde draad. Er zijn 16 verschillende kleurcombinaties beschikbaar met heerlijke taarten als inspiratie. Wie wordt er niet vrolijk van een carrotcake, truffeltaartje of cake met wilde aardbeien?

Voor de extra trek is de Colour cake te combineren met een Piece of cake. De Piece of cake is een kleinere cake van 400 meter met dezelfde menging in een unikleur. Deze kleur sluit aan bij de binnenste kleur van de Colour cake, en iedere Colour cake heeft zijn eigen passende Piece of cake.

Door te combineren is het mogelijk om een project groter te maken of te accentueren met perfect bijpassende kleur. Denk bijvoorbeeld aan een vest met kleurverloop en bijpassende boorden of mouwen in een uni-kleur, een mandala met een omhaakte rand in een unikleur, of een extra grote omslagdoek die verlengd kan worden.


Wij hebben een gratis haakpatroon van een lekker grote shawl in de kleur ‘Wild strawberry’ met een randje die gemaakt is van de Piece of cake. De werkbeschrijving van deze ‘Wild strawberry Waaier Shawl’ is vanaf woensdag 2 december te downloaden bij de patronen op www.durableyarn.com.

Specificaties Durable Colour cake
Gewicht: 250 gram
Looplengte: 1000 meter
Samenstelling: 55% organisch katoen, 45% anti pilling acryl
Advies naalddikte: 2.5 – 3 mm
BEKIJK COLOUR CAKE IN DE WEBWINKEL

Bestelt u een assortiment Colour cake (alle 16 kleuren à 2 bollen)? Dan ontvangt u gratis twee poster en 25 flyers bij uw bestelling. Hiermee kunt u het nieuwe garen onder de aandacht brengen van uw klant. Bestel hier via artikel 010.82TOTAAL dit totaalassortiment met promotiepakket

Specificaties Durable Piece of cake
Gewicht: 100 gram
Looplengte: 400 meter
Samenstelling: 55% organisch katoen, 45% anti pilling acryl
Advies naalddikte: 2.5 – 3 mm
BEKIJK PIECE OF CAKE IN DE WEBWINKELNaar het overzicht