Donatie Stichting Ambulance Wens Nederland

19 juli 2021

Ook dit jaar heeft Haakplein weer een mooie deken ontworpen als CAL (Crochet ALong), gebruik makend van het garen Durable Cosy extra fine. De CAL met de naam ‘Ups ’n Downs’ is gestart op vrijdag 2 april en is inmiddels afgerond. Het pakket was, en is, nog steeds beschikbaar in drie kleuren: Grey Sand, Pink Beach en Blue Wave. Stuk voor stuk gave kleurencombinaties.


Van elk verkocht pakket is er een donatie van €2,- gedaan aan Stichting Ambulance Wens Nederland. Deze stichting is opgericht door Kees Veldboer, een voormalig beroeps-ambulancechauffeur, als aanvulling op de verzorging van immobiele terminale patiënten om hun laatste wens te vervullen, met de hulp van vrijwilligers en eigen ambulances. Een prachtige stichting die wij en Haakplein een warm hart toedragen en willen ondersteunen met deze donatie. Door de verkoop van de pakketten hebben we een mooi bedrag van € 3.000,- kunnen doneren!


Wij willen Haakplein bedanken voor hun creatieve inzet en het mooie ontwerp. Wij wensen Stichting Ambulance Wens Nederland heel veel succes met hun mooie en waardevolle bezigheden.Naar het overzicht