Gütermann Maraflex 150 meter

23 juli 2021

Maraflex van Gütermann is een elastisch naaigaren voor de naaimachine en is nu verkrijgbaar op 150 meter opmaak. Dit garen is speciaal voor elastische stoffen welke nu volop in het modebeeld zijn te vinden. Deze stoffen zijn comfortabel om dragen, dimensionaal stabiel en scheurvast. Het kwaliteitsgaren Maraflex van Gütermann is nu beschikbaar en toepasbaar voor het werken met lichte tot middelzware gebreide kleding en elastische weefsels, zoals jersey of stoffen met elastaan. Met een rekbaarheid tot 80 % is deze naad bijzonder flexibel.

Maraflex wordt altijd gecombineerd als naald- en onderdraad gebruikt en met een geringe draadspanning genaaid. Zo heeft de naad de ruimte om later optimaal uit te zetten. De beste elasticiteit van de naad wordt bereikt met vier steken per centimeter. Of het nu gaat om een ronde hals, aanliggende zoomnaden of boorden aan pijpen en mouwen, Maraflex maakt kleding flexibel. Het past uitstekend bij hoodies, jogging- en kinderbroeken. Bij niet-rafelende stoffen is omslaan en afzomen niet meer nodig: gewoon de extra naad plat afsnijden – en klaar.

Net als de meeste hoogwaardige naaigarens van Gütermann creativ wordt ook Maraflex met Micro Core Technology® geproduceerd. MCT® is een uniek productieproces waarbij een polyester kerndraad omwikkeld wordt door een microfilament polyester – Made in Germany. Deze productiemethode maakt Maraflex tot een bijzonder hoogwaardig naaigaren.

Maraflex 150 meter is per direct verkrijgbaar in 80 kleuren en beschikbaar in verschillende kasten.Naar het overzicht