Durable Haakagenda 2022

12 augustus 2021

Een nieuw jaar! Met voor jou op de planning een verzameling van te gekke haakpatronen. Blader door deze vrolijke agenda en je zult zien dat je niet stil hoeft te zitten in 2022.
In totaal vind je maar liefst 12 gevarieerde haakpatronen van home-deco tot knuffels, van fashion tot baby items. Iedere maand een ander project met een toepasselijk thema. Daarbij biedt de agenda uiteraard voldoende ruimte om afspraken, verjaardagen en andere notities te kunnen maken.

Durable maakt al bijna 100 jaar de mooiste kwaliteit garens. Van het ‘ouderwetse’ breikatoen en het dunne borduurhaakkatoen tot onze allerzachtste garens zoals Cosy, Teddy en Velvet. Van Macramé en Rope tot sokkengarens zoals Norwool
en Soqs. Ga zo maar door. Je vindt het bij Durable in vele mooie kleuren. Op de website Durableyarn.com staan inmiddels meer dan 100 gratis patronen waarmee je aan de slag kunt.
Wat je ook wilt maken, je vindt de inspiratie bij Durable

De Durable haakagenda 2022 is per direct te bestellen, en zal in oktober uitgeleverd worden. Wacht niet te lang want bij deze agenda geldt Op = Op.

Uitgeverij: Durable Yarn
Hardcover met ringband – 210 pagina’s
ISBN: 9789082741346
Consumentenprijs: € 15,95 incl BTW

 Naar het overzicht