Nieuwe webwinkel G Brouwer

25 februari 2022

Met trots willen wij u mededelen dat we in de afrondende fase zitten van de ontwikkeling van een nieuwe online shop. Met deze nieuwe shop hebben wij gewerkt aan een betere winkelervaring, onder andere door het toevoegen van een meer gebruiksvriendelijke zoekfunctie. Bent u benieuwd? Onderstaand vindt u informatie over onze nieuwe online shop en hoe u kunt inloggen.

Account activeren
Heeft u een account op onze huidige webwinkel? Dan hebben we uw account op de nieuwe reeds aangemaakt. Via deze link komt u op de pagina 'wachtwoord vergeten'. Vul daar uw e-mailadres gekoppeld aan uw huidige webaccount in. U ontvangt een e-mail met instructies om een nieuw wachtwoord aan te maken. 
U kunt direct hierna inloggen en bestellen met uw aangemaakte inloggegevens. Let op dat u op dit moment zowel de huidige als de nieuwe webwinkel kunt gebruiken, maar dat de inloggegevens voor beide shops niet gelijk zijn.

Scannen en importeren
Naast het direct zoeken en bestellen in onze shop, bieden wij ook een handige barcodescanner aan waarmee u de bestelling in de shop kunt importeren.
Heeft u al een scanner van ons? Met de nieuwe importfunctie werkt het importeren van de artikelen gemakkelijker dan het huidige systeem. Via deze link is een korte handleiding te vinden om uw scanner gereed te maken voor de nieuwe barcode importfunctie.
Daarnaast is het ook mogelijk om uw bestelling te importeren met een gegevensbestand. Wilt u meer informatie over de barcodescanner of het importeren van bestellingen uit een bestand, neem dan gerust contact met ons op.

 Naar het overzicht