Durable Magazine - Sunny State

04 maart 2022

Met maart op de kalender kijken we uit naar de lente. Het voorjaar kan van start met een nieuwe zonnige uitgave van het Durable Magazine! Sunny State is het stralende nieuwe magazine met alle benodigdheden om dit voorjaar mee door te komen. Zomerse kleding, kleurrijke kussens, buitenprojecten en inspiratie voor kinderprojecten. Voor iedereen is een zomerproject te vinden in het nieuwe Durable Magazine!

Het magazine heeft als thema 'Sunny State' en staat vol met ontwerpen en artikelen voor het aankomende zomerse weer. Zo is het magazine gevuld met inspirerende artikelen over haken en vriendschap, informatie over onder andere nieuwe producten voor het voorjaar en uiteraard stralende brei- en haakpatronen voor een Sunny State of mind. Tussendoor toe aan wat verkoeling? Maak dan de verfrissende cocktail of mocktail. Kortom, genoeg voor een onvergetelijk voorjaar!

Het magazine is verkrijgbaar in Nederlands, Engels en Frans. Er is sprake van een gelimiteerde uitgave, dus wees er snel bij. OP=OP!

Op woensdag 9 maart wordt het magazine aangekondigd via de social media kanalen van Durable (Facebook en Instagram), waarna de voorverkoop van start kan. Vanaf maandag 21 maart zal het magazine uitgeleverd worden en kan de definitieve verkoop van start gaan.

Productgegevens:
Uitgeverij: Durable Yarn
Pagina's: 64 (68 incl. cover)
ISBN Nederlandstalig: 9789082741377
ISBN Engelstalig: 9789082741384
ISBN Franstalig: 9789082741391

Verkoopadviesprijs: € 7,95
Verkoop gaat per 5 stuksNaar het overzicht